Groepstraining

Elke zondagvoormiddag en dinsdagavond organiseren wij een groepstraining. Hier leren we de geleiders hoe om te gaan met de hond en brengen we de basis rond gehoorzaamheid aan.
Tijdens de groepslessen staat de socialisatie van de hond centraal. Het is voor een hond belangrijk om sociaal opgebracht te worden. De groepslessen creëren hiervoor de ideale omgeving gezien de honden in contact komen met veel mensen en andere soortgenoten.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat zowel de hond als de geleider plezier beleven aan deze trainingen en er bovendien iets van opsteken.

De groepslessen worden ingedeeld in verschillende klassen, dit naargelang het niveau en kunnen van de hond.

Om de groepen zo veel mogelijk te spreiden hebben we er nu ook een terrein bij in Halle. Zo geven wij les op zondagvoormiddag in Halle en op dinsdagavond in Pepingen.
Heb je interesse om deel te nemen, neem dan eerst contact met ons op.

Wij raden onze klanten aan altijd te starten met een privétraining. Tijdens deze privétraining geven we al heel veel tips en uitleg en wordt je individueel klaargestoomd voor de groepsles. Onze ervaring heeft ons geleerd dat geleiders daarna veel sneller mee zijn in de groepsles. De eerste groepsles is bij ons gratis en vrijblijvend. Op deze manier kan u ons en onze manier van werken leren kennen. We vinden het dan ook belangrijk dat u en uw hond zich hier goed voelen. 

ZONDAG in HALLEBiezeweide 205
9u30 - 10u3010u30 - 11u3011u30 - 12u3012u30 - 13u30
Terrein 1Puppyklas D klasB klas C klas 
Terrein 2A1 klas A2 klas A3 klas A4 klas 
Terrein 3B klas    
DINSDAG in PEPINGENHeikruisesteenweg 7
19u - 20u20u - 21u
Terrein 1A1 klasB klas 
Terrein 2A2 klas C klas 
Terrein 3 -Puppyklas
Prijzen

Wekelijks groepsles

geldig gedurende één jaar

€120