Groepstraining

Elke zondag voormiddag organiseren wij een groepstraining. Hier leren we de geleiders hoe om te gaan met de hond en brengen we de basis rond gehoorzaamheid aan.
Tijdens de groepslessen staat de socialisatie van de hond centraal. Het is voor een hond belangrijk om sociaal opgebracht te worden. De groepslessen creëren hiervoor de ideale omgeving gezien de honden in contact komen met veel mensen en andere soortgenoten.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat zowel de hond als de geleider plezier beleven aan deze trainingen en er bovendien iets van opsteken.

De groepslessen worden ingedeeld in verschillende klassen, dit naargelang het niveau en kunnen van de hond.
- Puppyklas (tot 6 maand): 9u30 tot 10u30
- A klas: 11u30 tot 12u30
- B klas: 9u30 tot 10u30
C klas: 10u30 tot 11u30
- D klas: 10u30 tot 11u30 

Tijdens de Corona periode werd het uurrooster gewijzigd, dit om de groepen zo veel mogelijk te spreiden. Heb je interesse om deel te nemen, neem dan eerst contact met ons op.

Wij raden onze klanten aan altijd te starten met een privétraining. Tijdens deze privétraining geven we al heel veel tips en uitleg en wordt je individueel klaargestoomd voor de groepsles. Onze ervaring heeft ons geleerd dat geleiders daarna veel sneller mee zijn in de groepsles. De eerste groepsles is bij ons gratis en vrijblijvend. Op deze manier kan u ons en onze manier van werken leren kennen. We vinden het dan ook belangrijk dat u en uw hond zich hier goed voelen. 

Prijzen

Wekelijks groepsles

geldig gedurende één jaar

€120