Nieuws

CORONA update 30/03/2021

Opnieuw slecht nieuws... de gehoopte heropstart van de groepslessen in april wordt opnieuw uitgesteld.

De verstrengde maatregelen zijn opnieuw van toepassing voor 4 weken, dus hopelijk heropstart in mei.

We zijn intussen al volop bezig om planningen te maken voor de heropstart. Indien er leden zich nog niet ingeschreven hebben, kan dit nog steeds via een sms bericht of whats app bericht op het nummer 0486/77.57.44

Hopelijk tot snel,

Wouter & Evi


********************************************************* update 8/03/2021***************************************************************************

We krijgen heel veel de vraag of groepslessen opnieuw zullen hervatten nu de buitenbubbels opnieuw met 10 personen zijn.
Het is inderdaad zo dat dit vanaf vandaag opnieuw ingaat MAAR georganiseerde activiteiten mogen pas ten vroegste vanaf 1 april 2021 opnieuw doorgaan en dit ook met een max. van 10 personen. Ook zullen de andere maatregelen ook dan van toepassing blijven (dragen van een mondmasker, afstand houden, geen publiek, ...)

Indien deze huidige maatregelen blijven gelden is er ook nog het feit dit georganiseerd te krijgen. Er zal dan moeten gewerkt worden met een inschrijving om te vermijden dat we met teveel aanwezig zijn.

Dit wil dan ook zeggen dat het moet haalbaar zijn om iedereen de kans te geven zich in te schrijven voor een les. Aangezien we momenteel geen zicht hebben op wie er de lessen nog wil verder zetten, vragen we iedereen die nog wil verder gaan ons op de hoogte te houden.
Dit kan via een sms bericht of whats app bericht op het nummer 0486/77.57.44. In dit bericht gelieve je naam, de naam van de hond, ras van de hond, leeftijd van de hond en groep waar je in zat te vermelden.

Wij vragen dit voor 20 maart door te sturen zodat wij kunnen beginnen puzzelen in de hoop iedereen aan de beurt te kunnen laten komen.

Samen met jullie hopen we dat het vanaf 1 april opnieuw haalbaar zal zijn om de groepslessen op te starten.

Intussen: Keep it safe!!

En hopelijk tot snel,

Wouter & Evi


GEEN groepstraining

op zondag 27 juni 2021